Ένας προσεγμένος χώρος υψηλής αισθητικής στο κέντρο της πόλης, σας περιμένει για να ανακαλύψετε θεραπείες ομορφιάς για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες! 

Το ινστιτούτο αισθητικής Genesis σας προσφέρει προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες προσώπου και σώματος, για να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας!

Με την βοήθεια της επιστημονικής αισθητικής, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογικές εξέλιξης από τον χώρο της κοσμετολογίας. Είμαστε δίπλα σας για  να δώσουμε μόνιμες λύσεις στα θέματα υγείας και ομορφιάς που  απασχολούν την σύγχρονη  γυναίκα. 

Ρυτίδες, αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα είναι κάποια μόνο από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με σύμμαχο μας τις νέες τεχνολογικά προηγμένες θεραπείες.

Στο κέντρο αισθητικής Genesis θα απολαύσετε τη διαδικασία των θεραπειών και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Καθαρισμός, ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, λεύκανση, θεραπείες κατά του τοπικού πάχους, θεραπείες για κυτταρίτιδα, σύσφιξη σώματος, μόνιμο μακιγιάζ και  αποτρίχωση είναι μερικές μόνο από τις αγωγές μας, οι οποίες διαρκώς αναβαθμίζονται.

Ακόμη  στο ειδικά σχεδιασμένο χώρο Genesis Spa μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες spa σχεδιασμένες για αναβαθμίσουν την υγεία του σώματος και του πνεύματος με στόχο την πολυπόθητη ψυχική και σωματική αρμονία!